Recent comments

Friss Hírek

Mourinho: Conte hasonlít rám


A portugál szakember úgy érzi, hogy az olasz edzőtársa nagyszerű szakember, és hiszi, hogy a Juventus sokáig eljuthat a Bajnokok Ligája idei kiírásában.

A Real Madrid menedzsere, José Mourinho csak pozitívan tudott szólni a Juventust irányító kollégájáról, Antonio Contéról, akit edzőként saját magához hasonlított.

A 43 éves edző, aki jelenleg 10 hónapos eltiltását tölti bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt, az előző szezonban bajnoki címig vezette a Bianconerit, akit a korábbi Inter-edző csak dicsérni tud.

"A szurkolók Contét az olasz Special One-nak hívják? Ez tetszik. Megtisztelve érzem magam. Ő hasonlít rám" - mondta Mourinho a Tuttosportnak.

"Nagyon kedvelem Contét. Tudja, mit akar, és ő egy igazi győztes. Nagyon karizmatikus személyiség."

A Real Madrid edzője ezután a Juventus Bajnokok Ligája-esélyeiről beszélt, és véleménye szerint sokáig juthat a csapat.

"Okozhat-e meglepetést a Juventus a Bajnokok Ligájában? A Juventus egy nagy európai csapat, így teljesen normális lenne, hogyha sokáig jutnának a sorozatban. 

Az viszont meglepetés lenne, hogyha végigmennének, és a végén megnyernék a Bajnokok Ligáját, miután tavaly nem is szerepeltek Európában. De személy szerint engem nem lepne meg, hogyha a negyed- vagy elődöntőbe kerülnének."

A Juventus a Bajnokok Ligája E csoportjában a Chelsea, Shakhtar Donetsk, Nordsjaelland hármassal néz szembe.


Juventusfc.hu