Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Zárate bizonyítani fog


Mauro Zárate, a Lazio argentin csatára ismét megvédte magát, bár ezúttal az ügynökén keresztül. A támadó római pályafutása során mindeddig nem tudta igazán meggyőzni képességeiről a Sasoknak szurkolókat, de most ismét maradt, holott több csapat is érdeklődött iránta. 

Mauro ügynöke elmondta: biztosíthatja a szurkolókat, hogy az idei már tényleg az ügyfele éve lesz.

"A szurkolói azt szeretnék, hogy fizesse meg a bizalmukat." - nyilatkozta az ügynöke.

A csatár az előző szezont kölcsönben az Internél töltötte, miután Edy Reja nem számolt vele. 

Most, hogy Vladimir Petkovic váltotta Reját, Zárate visszatért, és alig várja, hogy újra megnyerje magának a szurkolókat, pedig Angliából és Törökországból is voltak ajánlatai.

"Maurito visszatért a Laziohoz és feltétlen szeretettel viszonyul a szurkolókhoz. Vissza akarja fizetni nekik a dolgokat, amiket tőlük kapott. A csapattársai is törődnek vele és segítenek neki, ez megmutatkozott akkor is, amikor egy emberként ölelték át őt az FK Mura elleni gólja után."
mondta Luis Ruzzi.

Zárate legkomolyabb érdeklődői a hírek szerint három török klub, a Galatasaray, a Fenerbahce és a Besiktas voltak, de ő mindet visszautasította.


"Boldog itt, szereti a szurkolókat, a római népet. A múltja már mögötte van. Egy új valóságba érkezett vissza egy új edzőhöz, aki remek ember és remek szakember is."

"Mauro elégedett a kedves szavakkal, amiket Petkovic mondott róla. Az igazság az, hogy Zárate nem fog magáról beszélni, mivel azzal, hogy visszatért Romába, megadatott neki az esély, hogy a pályán nyújtott teljesítménye beszéljen helyette."

"Türelmesen vár, hogy megmutathassa a tehetségét az argentin futballnak, nem beszélve a csapatáról. 

Bármilyen cél elérhető."


azzurri.co.hu