Recent comments

Friss Hírek

Inzaghi Mourinho nyomdokába lép


Jó néhány tanáccsal látta el Jose Mourinho Filippo Inzaghit, mielőtt az olasz játékos úgy döntött, hogy edzősködésre adja a fejét. A portugál mester ezt a minap árulta el. 

Jelenleg talán a Real Madrid újabb blamája miatt kissé furcsa kijelenteni, hogy Jose Mourinho ad edzői kérdésekben tanácsokat a Milannál utánpótlás edzőként tevékenykedő Filippo Inzaghinak. 

Persze azért a portugál mester eddigi sikerei azért bőven alkalmassá teszik őt arra, hogy okítsa vagy ötleteket adjon a leendő szakvezetőket. A minap Mourinho kifejtette, hogy jó néhány tanáccsal látta el Pippo Inzaghit, amikor az olasz játékos eldöntötte, hogy edző lesz.

Kikérte a véleményem Inzaghi, és azt javasoltam neki, ha edző akar lenni, akkor kezdje ezt el klubjánál a Milannal” – fejtette ki a Real Madrid vezetőedzője.

Senki sem születik edzőnek, ez nem egy olyan dolog, ami spontán történik meg veled. Keményen kell dolgozni, és ehhez első lépcsőfokként a legjobb az a klub, ahol a játékos is játszott. 

Persze kezdve a fiatal csapatokkal, majd tapasztalatokat gyűjtve aztán jöhetnek a nagyobb csapatok” – hangsúlyozta Mourinho.


sport365.hu