Recent comments

Friss Hírek

Azzurri: A Roma csatárpárosa rohamozhatja Málta kapuját


Pénteken egy döntetlennel kezdte meg a 2014-es világbajnoki-selejtezősorozatát a Squadra Azzurra, miután Bulgáriában 2-2-re futotta Cesare Prandelli fiainak erejéből. Kedd este egy jóval könnyebbnek ígérkező találkozó vár Pirlóékra, ugyanis Modenában Málta válogatottja lesz az ellenfél.


A szigetország elleni találkozóra Prandelli mester várhatóan több helyen is változni fog a kezdő tizenegyen, egyrészt a bulgáriai sérülések, másrészt a mutatott teljesítmények és a fáradtság miatt.

A szövetségi kapitány a 3-5-2-es felállást vélhetően a régi 4-3-1-2-es alakzatra váltja, ahol a trequartista szerepkört Alessandro Diamanti kaphatja meg, míg a támadósorban Osvaldo mellett a csapattárs, Mattia Destro léphet pályára, Sebastian Giovinco helyett.

A védelemben és a középpályán is további változtatások várhatók.

A bolgárok ellen rettentő gyatrán teljesítő Christian Maggio helyett Mattia Cassani, míg Emanuele Giaccherini helyett Federico Peluso bizonyíthat.

A combsérülést szenvedő Daniele De Rossit nagy valószínűséggel a Milan középpályása, Antonio Nocerino helyettesíti majd.


azzurri.co.hu