Recent comments

Friss Hírek

A Lazio Hernanes-parádéval száguldott tovább


A Lazio labdarúgócsapata három forduló után még mindig hibátlan a Serie A-ban: a rómaiak ezúttal a Chievo otthonában arattak sima, 3–1-es győzelmet, a pazar teljesítményt nyújtó Hernanes vezérletével.
 Három forduló, három győzelem, mindössze egy kapott gól, az is büntetőből: a Lazio szurkolóinak nem lehet panaszuk a szezonkezdetre. 

A rómaiak a 3. fordulóban a Chievo otthonából hozták el a pontokat magától értetődő természetességgel. Hernanes már az 5. percben megszerezte a vezetést a Laziónak egy távoli, a kapufáról bepattanó lövéssel, majd ugyanő a 38. percben egy negyven méterről indított szólóval ziccerbe került, lövését Sorrentino még védte, de a kipattanót Miroslav Klose a kapuba terelte.

A mérkőzést a mezőny legjobbjának bizonyuló Hernanes döntötte el a 74. percben, a bal szélről indulva felgyorsított, erőszakosan lerázta a vele versenyt futó (de inkább lemaradó...) védőt, majd éles szögből a korán eldőlő Sorrentino fölött a rövidbe lőtt – gyönyörű egyéni alakítás volt!

A hajrában a Chievo Sergio Pellissier büntetőjével szépített, majd elpazarolt egy kitűnő helyről megítélt szabadrúgást, így igazából nem tudta izgalmassá tenni a végjátékot – a Lazio biztosan győzött, és (legalábbis a délutáni mérkőzésekig) vezeti a tabellát.

 Chievo–Lazio 1–3 (Pellissier 83. – 11-esből, ill. Hernanes 5., 74., Klose 38.) 


NSO.hu