Recent comments

Friss Hírek

Újabb komoly erőpróba vár Allegri csapatára

A Lazio-Napoli után a Juventus-Fiorentina meccs is képernyőre kerül a DIGI Sporton az Olasz Kupa elődöntőjének első fordulójából.



Az emberhátrányban lévő AS  Roma ellen vezetett a Juventus, de nem tudta megtartani előnyét, így maradt a kilencpontos különbség a csapatok között. Ez megnyugtatónak tűnik, ám Massimiliano Allegri több koncentrációt vár csapatától.

"Javulnunk kell, mert időnként nem vagyunk annyira élesek, mint kellene. Még messze vagyunk a kitűzött céljainktól" - mondta a Juve mestere.


Annak ellenére, hogy a csapat nem annyira "éles", remek sorozatot tudhat maga mögött, hiszen a legutóbbi 23 tétmérkőzéséből csak egyet bukott el, azt is tizenegyesekkel a Napoli ellen a Szuperkupában. Allegri ezúttal a kezdőcsapatba jelöli Paul Pogbát, ám Andrea Pirlo játéka továbbra is kérdéses.


A sérülések okoznak gondot a Fiorentinánál is, Nenad Tomovic, Sztefan Savic, Khouma Babacar, Borja Valero, David Pizarro, José Basanta és Mati Fernandez küzd különböző problémákkal. 


A firenzei csapat egyébként remek formában van, legutóbb az Intert győzte le, és már csak három pontra van a BL-t jelentő helyezéstől. Ráadásul a legutóbbi 12 tétmérkőzésén nem talált legyőzőre.

tv: Digi Sport 1 20.45 (élő)

forrás: digisport.hu