Recent comments

Friss Hírek

Klose visszavágyik a BL-be

Bár már 36 éves, sebessége és kondíciója sem a régi, zsenialitása mit sem kopott. Miroslav Klose tavaly nyáron megdöntötte a Vb-k történetének gólrekordját, idén pedig 11 gólnál jár tétmeccsen a Lazio mezében, amivel nagy szerepe van abban, hogy a Sasok évek óta először ismét a Bajnokok Ligájáról álmodozhatnak.


Az európai elitligába való visszatérés pedig magát Klosét is motiválja, legalábbis erre enged következtetni a német csatár legutóbbi nyilatkozata. 

Mironak ugyanakkor év végén a hamarosan lejár, és bár lehetősége van még egy évig maradni, elmondta: egyelőre semmi sem biztos a jövőjét illetően.

“Szeretnék segíteni a Laziónak, hogy visszatérjenek a Bajnokok Ligájába, vagy legalább az Európa-ligába. Olaszországba szerződni jó döntés volt, az élet itt nagyszerű. A jövőm? Még nem tudom. Spontán döntést fogok hozni, de csak a szezon végén. Addig még sok dolgot át kell gondolnom, hogy tudjam, hol és hogyan folytassam a játékot. Még mindig van egy évnyi szerződésem a Lazióval, most viszont német klubokkal kell egyeztetnem. Szeretnék edző lenni, talán egy német ifjúsági csapattal kezdhetnék. A célom azonban egyértelműen a Bundesliga, hiszen ott töltöttem karrierem legnagyobb részét.”

Klose szűk 4 év alatt 129 meccsen 51 gólt szerzett ezidáig a Lazio mezében.

forrás: azzurri.co.hu