Recent comments

Friss Hírek

Ez a győzelem már egy jó jel

A Roma sovány, 1:0-ás győzelmet aratott a Cesena ellen, így megtartotta előnyét a második helyen a Lazióval szemben.

 
"A srácok bebizonyították, hogy egységes a csapatunk és tették mindezt egy igen nehéz környezetben. Ráadásul éppen akkor, amikor éppen más nagycsapatok sem tudtak nyerni, vagy éppen kikaptak."- kezdte Garcia a meccs utáni sajtótájékoztatón.

"A csapat nagyon koncentrált és szilárd volt végig és szerintem az egy jó jel, hogy a gólt a csapatkapitány szerezte. A játékosok mindig összetartottak és mindenki örült Daniele góljánál. Látszott rajta, hogy a kispadon ülőkkel is meg akarja osztani az örömét és mindenki rohant oda hozzá, hogy átölelje."

Meglepetésre Seydou Doumbia és Salih Ucan is kezdőként lépett pályára a Romában.

"Doumbia teljesítményével elégedett vagyok, hiszen ez volt az első igazi. Nagyon keményen dolgozott és látszott rajta, hogy mindig a csapat érdekeket tartja szem előtt, ami csodálatos. Az utóbbi meccseken több gólszerzési lehetőségünk volt, mint ezen a meccsen. Tudtuk jól, hogy a Cesena hosszú labdákkal Milan Djuricot keresi majd, a labda pedig ezen a pályán veszélyesen ugrált össze-vissza, ezért nagyon nehéz volt."

"Amint volt rá lehetőség, azonnal megpróbáltuk lábhoz játszani a labdát és ehhez Ucannak remek technikája van. Ez számára a kemény munka jutalma volt most, amit a sérülése után az elmúlt hónapokban csinált."

Az újságírók megkérdezték Garciát arról, hogy továbbra is élvezi-e a munkát a magas elvárásokkal teli római környezetben.

"Kényelmesen érzem magam, amikor a futballról kell beszélnem. Ahogy már a héten is mondtam, mindannyian együtt vagyunk, a klub, a játékosok, az edző és a szurkolók is, csak közösen tudjuk ezt a szezont még sikeressé tenni."

"Egyszerre csak mindig a következő meccsel szabad foglalkoznunk egészen a szezon végéig. Nincs értelme ennyire előre nézni és számolgatni, mindig csak a következő meccsre és a megszerezhető 3 pontra összpontosítunk." 


forrás: asroma.hu