Recent comments

Friss Hírek

Nem kellenek játékosok Dybaláért

A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini negyvenmillió eurót kér Paulo Dybala játékjogáért, és egyúttal figyelmeztette a Juventust is, hogy nem tart igényt semmilyen játékosra az argentin futballistáért cserébe.


A támadót többször szóba hozták az olasz rekordbajnokkal, ráadásul állítólag a játékos is inkább a biztonságra szavazva nem szívesen váltana bajnokságot, valamint a hírek szerint az Öreg Hölgy huszonötmillió eurót adna az argentin csatárért, illetve pár játékost is bevonna az üzletbe.

Ugyanakkor az akár egy idényen belül is számos edzőt elfogyasztó elnök le kívánta hűteni a kedélyeket, mondván, hogy harmincötmilliós külföldi ajánlatokat is elutasított, és állítólag az Arsenal is érdeklődik a támadó iránt.

„Nem tartunk igényt játékosokra az átigazolás keretében, csak pénz jöhet szóba.” - mondta Maurizio Zamparini a Radio Kiss Kiss Napoli műsorának.

„A játékos negyvenmillió eurót ér, bár érkeztek ajánlatok külföldi kluboktól harmincötmillió euró értékben. Figyelnünk kell a Palermo költségvetésére és könyvelésére.”

Az olasz klubelnökök közt is üde színfoltnak számító szakember egyúttal megemlítette Paulo Dybala csatártársát, Franco Vázquezt, aki az argentin honfitársához képest megközelítőleg féláron elérhető lenne.

„A jövője a beérkező ajánlatoktól függ. Amennyiben húszmilliós ajánlat érkezik, távozhat.

A Napoli? Amennyiben Aurelio De Laurentiis hajlandó kiadni a játékosért húszmillió eurót, semmi akadálya. Azt hiszik, hogy túlbecsülöm az árakat?

Stevan Jovetic ugyanezen összegért kelt el, és véleményem szerint a két játékost össze sem lehet hasonlítani.” - zárta az interjút felettébb érdekes kijelentéssel a klubvezető.

forrás: juventuz.blog.hu