Recent comments

Friss Hírek

Nem foglakozom a Real Madriddal

Álvaro Morata, a Juventus csatára elmondta, annyira boldog jelenlegi kenyéradójánál, hogy meg sem fordult a fejében a Spanyolországba való visszatérés gondolata.


A fiatal játékos tavaly nyáron 20 millió euró ellenében érkezett  a Blancóktól, azonban a szerződés egy 30 milliós visszavásárlási záradékot is tartalmaz. 

Morata a spanyol Onda Cerdo rádió kérdésére egyértelmű választ adott: nem kíván visszatérni nevelőegyesületéhez.


"Számomra már az is tiszteletlenség lenne a klubom, az edzőm és a csapattársaim felé, ha a távozáson gondolkodnék. Nagyon boldog vagyok Torinóban, nem foglalkozom más csapatokkal, még a Real Madriddal sem."


"Most sem tudom, mit kellett volna még tennem a pályán ahhoz, hogy maradjak. Tudtam, hogy nem leszek kulcsjátékos, de több törődést reméltem"- összegezte a támadó a Galaktikusoknál szerzett tapasztalatait.


"Carlo Ancelottival szinte nem is volt kapcsolatom, Allegirvel ellentétben, aki nagyon sok figyelmet fordít rám."


Zárásképpen Morata elmondta, bár jelenleg az olasz futball árnyéka régi önmagának, vannak biztató jelek.


"Fejlődik, s már sokkal élvezetesebb a bajnokság, mint pár éve. Gyerekként csodáltam Andrea Pirlót és Gianluigi Buffont. Gólt lőni Buffonnak edzésen szinte lehetetlen, ezért néha csak figyelem Pirlót, ahogy lövi neki a szabadrúgásokat. Tétovázom, nem akarok nevetségessé válni!"

forrás: juventuz.blog.hu