Recent comments

Friss Hírek

A zebráknak Oscar vagy Witsel kell

A hírek szerint a Juventus a nyáron két játékos megszerzésére is kísérletet kíván tenni, az egyik a Chelsea csapatát erősítő brazil Oscar, míg a másik a szentpétervári Zenit belga középpályása, Axel Witsel.

 
Amennyiben az Öreg Hölgy túljut a Monaco csapatán, így bekerülve a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, az jelentős bevételt eredményezne, illetve nemzetközi presztízs tekintetében is sokat jelentene ez a klubnak.

A Tuttosport szombati kiadása arról számolt be, hogy a Juventus a Chelsea brazil játékmestere, Oscar felé fordulna, és ez ügyben már megfigyelőket is küldött a csütörtöki, Franciaország és Brazília közötti barátságos mérkőzésre.

A huszonhároméves brazil középpályás megszerzése egyáltalán nem tűnik könnyű diónak, még ha a játékos több játékidőre is vágyik, mint amit José Mourinho jelenleg biztosít számára.


Sokkal könnyebben elérhető opciónak tűnik Axel Witsel, aki jelenleg a Zenit Szentpétervár csapatát erősíti.

Belga hírlapok szerint a játékos távozni kíván jelenlegi együttesétől, ám a Zenit így is nagyra becsüli a játékost, és negyvenmillió eurós árat határozott meg a középpályásért.

A Juventus természetesen kész áldozni a kiszemelt a játékosért, ám természetesen olcsóbban kívánja megúszni az üzletet, és maximum húszmillió eurót adna a huszonhatéves futballista játékjogáért.

forrás: juventuz.blog.hu