Recent comments

Friss Hírek

Kötelességünk megnyerni a Kupát

A múlt heti Bajnokok Ligája nyolcaddöntőt, majd a Roma elleni hétfői bajnoki rangadót követően, a Juventusra újabb komoly erőpróba vár, hiszen a csapatnak az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében kell helyt állni a Fiorentina elleni első összecsapáson.



"Ami a legfontosabb, hogy mindenki jó formában van." - nyilatkozta Massimiliano Allegri a mérkőzést megelőző sajtótájékoztató során. "Vannak olyan játékosok a Juventusnál, akik több mint harminc mérkőzésen léptek pályára.

Idén vannak olyan játékosaink, akik többet játszanak, mint az előző szezonban, míg mások valamivel kevesebbet, azonban most rengeteg mérkőzésünk van, s mindenkire a legjobb formájában van szükségünk.

A Fiorentina ellen azokat küldhetem pályára, akik mindeddig a legtöbbet játszották, s pihenőt adhatok nekik hétfőn, a Sassuolo ellen.

Az Olasz Kupa egy fontos cél a Juventus számára. Már húsz év telt el azóta, hogy legutóbb megnyertük, így kötelességünk, hogy megpróbálkozzunk vele.

Ezért az ideális csapatot próbálom majd pályára küldeni a mai mérkőzésen, azonban még nem döntöttem el, hogy kik lépnek pályára. 

Barzagli egyértelműen jobban érzi már magát, róla még gondolkodni fogok. Természetesen, néhány barátságos mérkőzésen túl, nyolc hónapja nem játszott, ezért meg kell fontolnom a szerepeltetését. A döntést együtt fogjuk meghozni.

A csütörtöki mérkőzés egy kupa elődöntője lesz, így a lehetséges legerősebb formációra van szükségünk. A továbbjutás kérdéséről száznyolcan perc dönt majd a Fiorentina ellen, amely a bajnokság legjobb formában levő csapatainak egyike.

Jó focit játszanak, nagyszerű fizikális és mentális állapotban vannak. Montella csapatai nem csak taktikusak, de nagyon jól is játszanak."

Stefano Sturaro ismét a keret tagja lett, a ma esti Coppa Italia negyeddöntő mérkőzésre, ahol a Fiorentina csapatát fogják vendégül látni a zebrák az első felvonásban.



A mérkőzésre 20:45-kor kerül sor a Juventus Stadiumban.

Az ex-genoai középpályás, Sturaro még kihagyta a Roma elleni mérkőzést, miután a hétfő reggeli edzésen bokasérülést szenvedett. Viszont Paul Pogba teljesen felépült, így Sturaro mellett valószínűleg ő is pályára tud lépni este. 

A sérültek listáján azonban még mindig fent van Andrea Pirlo, Romulo, Kwadwo Asamoah és Luca Marrone is.

Íme, a 23 fős keret:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Cáceres
5 Ogbonna
6 Pogba
7 Pepe
8 Marchisio
9 Morata
10 Tévez
11 Coman
14 Llorente
15 Barzagli
17 De Ceglie
19 Bonucci
20 Padoin
23 Vidal
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
30 Storari
32 Matri
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra


forrás: juventuz.blog.hu