Recent comments

Friss Hírek

Az AS Monaco következik a negyeddöntőben

A Juventus ismét nehéz rajtot vett a Bajnokok Ligája csoportkörében, s az Olimpiakosz Pireusztól elszenvedett vereség után a kiesés riasztó szele is megérintette, de egy huszáros hajrával végül az Atlético Madrid mögött megszerezte az A csoport második pozícióját, s így továbblépett az egyenes kieséses szakaszba, biztosítva helyét Európa legrangosabb kupasorozatának legjobb tizenhat alakulata között.



A ma délben, a svájci Nyonban megrendezésre került sorsolás után most már az is eldőlt, hogy a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből az AS Monaco testén keresztül vezethet tovább a Juventus útja az elődöntő és a mézédes európai álmok felé.

Az AS Monaco a csoportkörben kezdte a Bajnokok Ligája küzdelmeit, majd a C csoportból a Bayer Leverkusen, a Zenit Szentpétervár és a Benfica együtteseit megelőzve, három győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel, mindössze négy találatot szerezve, csoportelsőként lépett tovább az egyenes kieséses szakaszba. A nyolcaddöntőben az Arsenal állt a hercegség csapatának útjába, s az első mérkőzésén a franciák nagy meglepetésre 3:1-es idegenbeli győzelmet arattak, amely, hiába a visszavágó 2:0-ás angol diadala, a legjobb nyolc közé repítette a Monacót. 

További párosítások:
Paris Saint-Germain-FC Barcelona
Atético Madrid-Real Madrid
FC Porto-Bayern München

forrás: juventuz.blog.hu