Recent comments

Friss Hírek

Marchisio szezonjának vége

A Juventus középpályása, Claudio Marchisio sérülés miatt kihagyja az olasz nemzeti csapat soron következő Európa-bajnoki selejtezőjét, amelyen az azúrkék válogatott a bolgár fővárosban vendégszerepel majd. 


A játékos, Alessandro Florenzihez és Manuel Pasqualoz hasonlóan, nem vehet részt a szófiai találkozón, s a Juventus középpályásának sérüléséről szóló hírek aggasztóak. 

A Tuttosport közlése szerint a 29 esztendős középpályás a válogatott edzésén, Covercianóban szenvedett sérülést, s a nemzeti csapat orvosi stábja tart tőle, hogy Marchisio hosszabb pihenőre kényszerülhet.


A RAI értesülései szerint Marchisio keresztszalag-sérülést szenvedett, így a Juventusnak hosszabb távon is nélkülöznie kell majd saját nevelésű játékosát, ami különösen érzékenyen érintheti az AS Monaco elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőre készülő zebramezes együttest, azt követően, hogy Paul Pogba legkorábban május elején lehet ismét bevethető. 


A sérülés természetét és súlyosságát illetően, a hivatalos bejelentés még várat magára, így Torinóban még reménykedhetnek, hogy az orvosi vizsgálatok végül nem a legkedvezőtlenebb forgatókönyvet igazolják majd.

forrás: juventuz.blog.hu