Recent comments

Friss Hírek

Kérdések, és protestálás a szurkolók részéről

A Milan válsága nem akar elmúlni, Filippo Inzaghi vezetésével a klub képtelen kimászni a gödörből, miközben a tulajdonosi jövő sem tisztázott, és számtalan kérdés lebeg a csapat körül: ezt elégelték meg a Milan ultrái, akik bojkottjuk mellett kérdéseket is intéztek Silvio Berlusconihoz.


A Curva Sud több kérdést is feltett a Milan elnökének, Silvio Berlusconinak, többek között az alábbiakról érdeklődnek a klub elnökénél a Milan ultrái:

- Miért váltak semmissé azok a projektek, amelyeket elkezdett a Milan,azonban néhány hónap után gyakorlatilag végük lett?

- Mennyi igazság van azokban a hírekben, hogy eladná a Milant részben, vagy egészben?

- Mekkora akarat van Önben azt illetően, hogy visszavezesse a Milant a világ tetejére?

- Biztos abban, hogy ugyanúgy szereti a Milant, mint a legelső napon?

A kérdések mellett a Curva Sud felszólított minden Milan-szurkolót, hogy csatlakozzon kezdeményezésükhöz, és ne vegyen semmilyen relikviát a klub boltjaiban, ne vásároljon és töltsön időt a Casa Milanban a szombati, Cagliari elleni mérkőzés napján, ezzel is tiltakozva a klub politikája ellen. Filippo Inzaghi, a Milan edzője a mai sajtótájékoztatón csak annyit mondott, hogy az a feladatuk, hogy visszaszerezzék a szurkolók bizalmát – ehhez elengedhetetlen, hogy legyőzzék szombaton a Cagliarit. 

A hírek szerint egyébként Inzaghi az állásáért is játszik a Cagliari ellen, amennyiben nem szerez három pontot a Milan, szerződést bontanak SuperPippóval a rossnerinél.

forrás: azzurri.co.hu