Recent comments

Friss Hírek

A Juventus kivételeset nyújtott idén

A zsinórban elért negyedik bajnoki címe felé robogó Juventus idén az európai kupaszíntéren is tartja magát, s a Borussia Dortmund elleni kettős győzelem után, a csapat ismét verhető ellenfelet kapott, így az AS Monaco legyőzésével megnyílhat az út a Bajnokok Ligája elődöntője felé. 



A klubot nyáron elhagyó, s az olasz válogatott élén munkát vállaló Antonio Conte elsimerő szavakkal szólt egykori csapata, s utódja munkájáról.

"A Juventus erősebbnek mutatta magát minden szempontból." - nyilatkozta Conte a Bulgária elleni válogatott mérkőzést megelőző sajtótájékoztató alkalmával.

"A többieknek, ezért vagy azért, akadtak gondjai ebben a szezonban. A második, a harmadik és a negyedik mind közel áll egymáshoz, s izgalmas csatát vív.

A Juventus kivételeset nyújtott idén, s ez nem volt egyszerű három sikeres szezont követően. Elismerés illeti a játékosokat, a klubot és az edzőt. Idén nagy dolgokat művelnek Európában, továbbjuthatnak, s valami különlegeset érhetnek el.

Az olasz csapatok, az elmúlt évek hagyományaival szakítva, idén jól szerepelnek az Európa Ligában is, amelynek legjobb nyolc alakulata között Itália két versenyzővel is képviselteti magát. 

"Örülnünk kell. Bizakodó vagyok, hiszen más országok, mint például Anglia, visszaestek. Ez örömmel tölthet el bennünket, s bízunk abban, hogy ezek a csapatok olyan messzire jutnak, amennyire csak lehetséges, hiszen ez növeli a bajnokságunk tekintélyét."

forrás: azzurri.co.hu