Recent comments

Friss Hírek

Lazio-Napoli: edzői nyilatkozatok

A várakozásoknak megfelelően nagyon szoros és kiélezett csatát hozott az Olasz Kupa első elődöntője.


Az eredménnyel a Napoli lehet elégedettebb, hiszen a visszavágón hazai pályán harcolhatja ki a továbbjutást a címvédő.

Stefano Pioli a Lazio edzője elmondta, hogy továbbjutás kérdése még teljesen nyitott. Ha kihasználták volna lehetőségeiket, akkor most nyugodtabban mehetnének Nápolyba. 

“- Az eredmény a Napoli-nak kedvez, de természetesen szeretnénk bejutni a döntőbe. Több lehetőségünk volt és nyerhettünk volna, az egy-egy sem rossz eredmény, főleg annak tükrében, hogy a második félidőben a déliek előtt is sok lehetőség adódott.” Dicsérte Klosét a gólja és hozzáállása miatt is, kiemelte Parolo és Cataldi szerepét a középpályán, azt hogy utóbbi akár gólokat is szerezhettt volna , ha jobban odafigyel. “- Erős csapat a Napoli, előttünk áll a bajnokságban, de azon vagyunk, hogy utolérjük, hiszen mi is Európába tartunk. Ehhez pedig győzelmeket kell aratnunk” A helyes úton járunk, hiszen sorozatban három győzelmet arattunk a bajnokságban, mondta a sasok vezetőedzője.


Rafa Benítez, a Nápolyiak edzője elmondta, hogy ez a döntetlen feledteti vele a Torinóban történt kisiklást, és örül annak, hogy hat ziccert is ki tudtak alakítani a találkozón.

“-Remek iramban játszottunk a mérkőzésen, kiváló ellenfél ellen, és még nagy helyzeteink is voltak a második félidőben. Megmutattuk, hogy képesek vagyunk felpörögni a fontos meccsre és bírni fogjuk az erőltetett menetet a következő egy hétben is. Most már esélyesebbek vagyunk a döntőbe jutásra, mint a Lazio!” Különösen a védekezésére és Andujar kapusra volt büszke a mester, amely 15 lövést is hárított a mérkőzésen.

forrás: azzurri.co.hu