Recent comments

Friss Hírek

A kiesőjelölt Cagliari látogat a San Siróba

A Milan szombat este a San Siróban fogadja a Cagliarit a Serie A 28. fordulójában.


A Milan a 10. helyen áll a bajnokságban 35 ponttal, a mérleg 8 győzelem, 11 döntetlen és 8 vereség. 

A rúgott gólok száma 38, a kapott góloké 34. A rossoneri az előző 5 meccséből mindössze 1-et tudott megnyerni (Milan-Cesena 2-0), emellett három döntetlen (Milan-Hellas Verona 2-2, Chievo-Milan 0-0, Milan-Empoli 1-1) és egy vereség született (Fiorentina-Milan 2-1).

A csapat legeredményesebb játékosa Jeremy Ménez 13 góllal, majd Keisuke Honda és Jack Bonaventura következik 6 és 4 góllal. Sulley Muntari, Nigel De Jong és Mattia Destro 2 gólnál tart.

A milánói klub a Serie A-ban 14 mérkőzést játszott a San Siróban, a mérleg 6 győzelem, 4 döntetlen és 4 vereség. A rúgott-kapott gólarány 20-13. Idegenben 2 győzelem, 7 döntetlen és 4 vereség a mutató, 18-21-es gólaránnyal.

Filippo Inzaghi, a Milan vezetőedzője kijelölte keretét. A keretben nem szerepel Michael Agazzi, Pablo Armero, Mattia De Sciglio, Adil Rami, Cristian Zaccardo, Cristian Zapata, Riccardo Montolivo, Stephan El Shaarawy és Hachim Mastour neve. Nigel De Jong felépült sérüléséből.

KAPUSOK: Christian Abbiati, Diego López, Stefano Gori;

VÉDŐK: Ignazio Abate, Michelangelo Albertazzi, Luca Antonelli, Alex da Costa, Salvatore Bocchetti, Daniele Bonera, Philippe Mexés, Gabriel Paletta;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Giacomo Bonaventura, Nigel De Jong, Michael Essien, Alessandro Mastalli, Sulley Muntari, Andrea Poli, Suso, Marco Van Ginkel;

TÁMADÓK: Alessio Cerci, Mattia Destro, Keisuke Honda, Jeremy Ménez, Giampaolo Pazzini.

A Cagliari a 18. helyen tanyázik a tabellán 21 szerzett ponttal, a mérleg 4 győzelem, 9 döntetlen és 14 vereség, valamint 33-50-es gólarány. 

A Cagliari előző 5 mérkőzésén kétszer döntetlent játszott (Cagliari-Empoli 1-1, Torino-Cagliari 1-1) és háromszor kikapott (Sampdoria-Cagliari 2-0, Cagliari-Hellas Verona 1-2, Cagliari-Inter 1-2).

A csapat házi góllövőlistáját holtversenyben vezeti Marco Sau, Albin Ekdal, Danilo Avelar és Joao Pedro egyaránt 4 góllal, míg Diego Farias 3 gólos.

A szardíniai együttes 14 bajnokit játszott hazai pályán, a mérleg 2 győzelem, 4 döntetlen és 8 vereség. Idegenben a következő a mutató: 2 győzelem, 5 döntetlen és 6 vereség.

Zdenek Zeman, a Cagliari vezetőedzője kijelölte utazó keretét a meccsre.

KAPUSOK: Zeljko Brkic, Simone Colombi, Alessio Cragno;

VÉDŐK: Danilo Avelar, Luca Ceppitelli, Modibo Diakité, Alejandro Gonzalez, Nicola Murru, Francesco Pisano, Luca Rossettini;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Daniele Conti, Lorenzo Crisetig, Daniele Dessena, Godfred Donsah, Albin Ekdal, Josef Husbauer, Paul-José Mpoku;

TÁMADÓK: Duje Cop, Andrea Cossu, Joao Pedro, Diego Farias, Samuele Longo, Marco Sau.

A két csapat összesen 75 alkalommal találkozott egymással, a mérleg 41 Milan és 8 Cagliari győzelem, míg 26 alkalommal döntetlen született. Ezeken a mérkőzéseken a Milan 112 gólt szerzett és 57-et kapott.

A találkozót Paolo Tagliavento vezeti. 


A 42 éves játékvezető 170 mérkőzést vezetett az élvonalban. 

A Milannak 21 mérkőzésen tevékenykedett, a mérleg 8 győzelem, 8 döntetlen és 5 vereség. A Cagliari részéről a következő a mutató: 9 meccs, 1 győzelem, 3 döntetlen és 5 vereség.

A várható kezdőcsapatok:

MILAN: López – Abate, Mexés, Paletta, Antonelli – Van Ginkel, De Jong, Bonaventura – Honda, Destro, Ménez.

CAGLIARI: Brkic – Dessena, Ceppitelli, Diakité, Avelar – Ekdal, Crisetig, Joao Pedro – Farias, Sau, Mpoku.

forrás: acmilan.hu