Recent comments

Friss Hírek

Nem csak Garcia állása van veszélyben

Mauro Baldissoni, a Roma általános igazgatója kijelentette, a Romának mindenképpen újra nyernie kell, különben nem csak Rudi Garcia állása lesz veszélyben, de a sajátja is.

 
A Roma arra számított, hogy a Sampdoria ellen végre véget vet a hosszú ideje tartó döntetlen sorozatnak, azonban arra kevesen számítottak, hogy ezt egy vereséggel teszi meg. Habár sokan Garciát hibáztatják a rossz szereplésért, Baldissoni nem hárítja a felelősséget a francia trénerre.

"Garcia jövője? Nincs értelme most erről beszélni, hiszen mindannyian veszélyben vagyunk. Január 6-án úgy voltunk másodikak, hogy mindössze 1 ponttal voltunk lemaradva a Juventustól és még álltunk a BL-ben. Az az a csapat volt, amit mi építettünk. Ezt követően komplikációk léptek fel a játékban és az eredményekben is."- nyilatkozta Baldissoni.

"Azt várjuk, hogy mihamarabb visszatérünk arra a szintre, nincs értelme a sérültekre és a nehézségekre fogni a dolgokat. Felesleges analizálni a krízis okait, egyszerűen meg kell találni a megoldást rá. Most már minden áron nyernünk kell."

"Ami a szurkolókat illeti, most is a csapat mellett voltak, de teljesen megértem azt, hogy nem örülnek annak, amit látnak és hogy tiltakoznak ez ellen. Pallotta is nagyon csalódott, hiszen ő is tudja, hogy milyen színvonalú csapatot hoztunk létre és azt szeretnénk látni már csütörtökön is." 


forrás: asroma.hu