Recent comments

Friss Hírek

Mozgolódás a vezetőségben – Spalletti és Branca érkezhet a nyáron?

A Roma vezetői állítólag pénteken Miamiban tárgyaltak Luciano Spallettivel a Farkasok vezetőedzői posztját illetően. 


Bár a tar mestert a Milan és a Napoli is kinézte magának, sok Romanista álma válhatna valóra, ha Spalletti visszatérne a kispadra. 

A mester szerződése június 30-án jár le, bár már egy éve menesztették a Zenit csapatától. Spalletti 2005 és 2009 között vezette a Farkasokat, ezalatt a Roma két kupát és egy szuperkupát emelhetett a magasba. Végül, mivel az átigazolási politikát érintő nézetei nagyban különböztek a Roma vezetői által elképzeltektől, közös megegyezés alapján szerződést bontottak a felek.

Bár 2009 óta két bajnokságot, egy kupát és egy szuperkupát is nyert az oroszokkal, az olasz edzőt 2014 márciusában menesztették a Zenit padjáról.

Ami pedig a sportigazgatói posztot illeti: miután Walter Sabatini a Fiorentina elleni kudarcot követően magára vállalta a felelősséget a klub idei szezonjáért, nem kizárt, hogy nyáron ő is távozik a csapattól. A lehetséges utód, Marco Branca, az Inter vezetőségének tagja volt a 2010-es sikertörténet alatt, és jelenleg nincs szerződése egy csapattal sem.

Branca egyébként korábban már játszott a Roma csapatában; 7 meccsén két gólt szerzett a 95-96-os idényben.

forrás: azzurri.co.hu