Recent comments

Friss Hírek

Montella vs Inzaghi

Firenzébe látogat  a krízisben lévő AC Milan, amelynek edzője, Pippo Inzaghi alatt erősen inog a nagy múltú együttes kispadja. 

  
Inzaghi: utolsó órák?

Bár a milánói klub vezetősége leszögezte,  hogy nem kapott ultimátumot a Rossonieri vezetőedzője, de egyes sajtó értesülések szerint napjai meg vannak számlálva az együttes élén. az egykori legendás csatár nem tudta eddig a sikeres mederbe terelni a piros-feketéket. 

Azt is rebesgetik, hogy a játékosok és az allenatore között sincs meg az összhang, akik közül többen is megkérdőjelezik Pippo döntéseit. Egy mai esetleges vereséggel a “tanulási időszak ” véget érhet a lombardoknál Inzaghi számára. A jelenleg az Empolit irányító Sarri mester érkezését vizionálták az olasz sportlapok, ha az ifjú edző távozásra kényszerül.

Mindenesetre ma biztosan Pippo irányítja a Milant, amely a 10 helyről próbál felkapaszkodni a tabellán. Nem lesz könnyű feladat, főleg úgy, hogy bőven lesznek hiányzók a keretből. Poli eltiltott , ő biztosan nem játszhat. Zapata, El Shaarawy, Montolivo, Rami is fog hiányozni sérülés miatt. 

A legnagyobb érvágás De Jong hiánya lehet, őt ma a veterán Essien pótolhatja. Bona ventura és Alex visszatérhet a csapatba, ez jó hír, de egyenlőre még csak tippelni tudunk a lehetséges kezdőre: Diego Lopez-Abate, Paletta, Mexes, Antonelli-Van Ginkel, Essien, Bonaventura-Honda , Destro, Ménez összeállításban futhatnak ki a Artemio Franchi gyepére.

A másik oldalon sem jobb az egészségügyi helyzet, hiszen tíz sérült is van a violák keretében. Rossi, Gomez, Pizarro, Tatrusanu biztosan lemarad a mai találkozóról. Savic játéka kérdéses, Tomovic eltiltás miatt nem lehet ott ma este. 

Kérdés, hogy az együttes egyik legnagyobb erőssége, az egyiptomi Salah kezdeni fog-e, vagy a kispadon pihenteti őt Montella mester. Bár a bajnokságban a múlt héten egy nagy pofont kaptak a Laziótól, a kupában eséllyel pályáznak a továbbjutásra  a lilák a Juve ellenében. A három fronton is érdekelt, Serie A, Olasz Kupa, Európa Liga trióban is versenyben lévő firenzei alakulaton a fáradtság jelei is megmutatkoznak. Az olasz bajnoki tabellán ötödik helyen tanyázik, de csak pár ponttal lemaradva a dobogóról a Montella banda. 

Ezért csak a győzelem lenne elfogadható a toszkánok számára. a várható kezdő a következő lehet: Neto-Pasqual, Basanta, Rodrígouez, Richards-Mati Fernandez, Badelj, Borja Valero-Ilicic, Diamanti, Gilardino.

A találkozót 19 órakor a Digi Sport 1 élőben közvetíti.

forrás: azzurri.co.hu