Recent comments

Friss Hírek

Minden negatív szériának vége lesz egyszer

A Roma a forduló utolsó mérkőzésén a Sampdoriát fogadja a Stadio Olimpicóban és Garcia tisztában van vele, hogy a sikerhez egy nagyon jól küzdő genovai csapatot kell legyőzni.

 
"A Sampdoria jó csapat, fizikálisan nagyon erősek és elég sok szabadrúgást hoznak össze egy meccs során. Már az első perctől kezdve megpróbálják megakadályozni a támadási lehetőségeidet. Jól szerepelnek ebben a szezonban, ráadásul a téli átigazolási szezonban új csatárokat is igazoltak. Az edzőjük pedig igazi küzdő típus."- kezdte Garcia a sajtótájékoztatót.

"Ezt persze nem rosszindulatból mondom. Mihajlovic azt mondta Ljajicról, hogy még önzőbbnek kell lennie és talán abban bízik, hogy a hétfői meccsen nem passzol majd a csapattársainak."

A Roma csütörtökön a Fiorentinával játszott az Európa Ligában és az első mérkőzés 1:1-es döntetennel ért véget.

"Nem foglalkozom a csütörtökkel és nem is szeretnék semmilyen kérdést a Fiorentina meccsel kapcsolatban."

"Hétfőn lehetőségem lesz egy versenyképes csapat kiállítására. Számomra minden játékos fontos. Nem csak Gervinhóra számíthatok, mint csatár, mert hamarosan Ibarbo és Doumbia is visszatér. Jobban szeretem, ha van választási lehetőségem és az aktuális meccsnek megfelelő csapatot állíthatok ki."

Jó hír, hogy Totti már a csapattal edzett és ott van a Sampdoria elleni keretben.

Daniele De Rossi komoly hibát vétett a Fiorentina ellen, majd sérülés miatt le kellett cserélni és sokan úgy vélik, lassan ideje lenne az MLS-ben levezetnie.

"Daniele egy igazi bajnok, még mindig fiatal és számos poszton bevethető. Volt egy rossz passza, majd megsérült, előfordul az ilyen. Az én szememben ez semmin nem változtat. Biztos vagyok benne, hogy nagy segítségünkre lesz még a jövőben és a jövő alatt nem csak a szezon hátralevő részét értem."

"Hogy nincs a csapatnak vezetője? Erre a pályán adtunk választ, amikor a Juventus ellen 10 emberrek is egyenlíteni tudtunk, ami nem sikerült volna, ha a csapatnak nem lennének vezetői. De hasonló a helyzet a Fiorentina elleni meccsel, ahol két sérülés és egy kihagyott tizenegyes után egyenlítettünk."

A Roma nagyon rossz szériában van hazai környezetben, mert hónapok óta nem tudott meccset nyerni sem a bajnokságban, sem az EL-ben.

"Újra nyernünk kell a saját szurkolóink, a Curva Sud előtt, mert hatalmas megtiszteltetés itt játszani. De minden negatív szériának vége lesz egyszer." 


forrás: asroma.hu