Recent comments

Friss Hírek

Mind az öt olasz csapat képernyőre kerül

Képernyőre kerül a Napoli, a Roma, a Fiorentina, a Torino és az Inter.


Közvetítés-sorozatunkat Oroszországból kezdjük, ahol a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkvának kétgólos hátrányt kell ledolgoznia. Pedig Nápolyban jól kezdtek a moszkvaiak, vezettek is, ám Gonzalo Higuaín triplájával, valamint Roman Zobnyin kiállítása utána fordított a Napoli.

Rafael Benítez együttese azonban nincs igazán jó formában, hiszen legutóbbi öt bajnokijából csak egyet nyert meg, ezzel ki is csúszott a top háromból. Ráadásul legutóbb a Verona is legyőzte őket 2-0-ra.
 
Dinamo Moszkva-Napoli  Digi  Sport 1, 18:00

A kettes csatornán pedig az összolasz párosítás visszavágóját nézhetik meg. Az AS Roma szenved a Serie A-ban, legutóbb a Sampdoriától kapott ki otthon 2-0-ra. Az EL-ben viszont az 1-1-es firenzei döntetlennek köszönhetően valamivel jobb helyzetben van ellenfelénél, és ez még jobb is lehetne, ha Ljajics berúgta volna a büntetőt...

AS Roma-Fiorentina  Digi  Sport 2, 19:00

Vincenzo Montella együttese azonban tudja, hogy miként lehet Rómában nyerni, másfél hónappal ezelőtt ugyanis a fővárosban győztek 2-0-ra Olasz Kupa-mérkőzésen. Igaz, az akkori meccs hőse, Mario Gomez bokasérüléssel bajlódik, így szinte biztosan nem játszik.

Negyedik olasz csapatként láthatják a Torinót is, amely 1993 óta nem kapott ki hazai pályán nemzetközi kupamérkőzésen. A piemonti együttes Szentpéterváron kétgólos hátrányt szedett össze, tegyük hozzá, hogy hosszú ideig emberhátrányban játszva. Ráadásul a Zenit a három Európa Liga-meccsén nem kapott gólt.

Torino-Zenit   Digi  Sport 2, 21:05

Az Inter -Wolfsburg találkozót a Story4 közvetíti szintén 21.05-től.

forrás: digisport.hu