Recent comments

Friss Hírek

Nem könnyű nyerni a Romával

Az orosz válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello megvédte Rudi Garciát, a Roma jelenlegi vezetőedzőjét legfrissebb nyilatkozatában. 


Capello, aki korábban a Romával és a Juventusszal is nagy sikereket ért el, elmondta, hogy a Farkasok élén nagyon nehéz győzedelmeskedni. 

“Öt évet töltöttem el a Románál, jól ismerem a csapatot. Ami most történik, az is azt bizonyítja, hogy mennyire nehéz nyerni a Romával. A rajongók csodálatosak, de nem kell nekik sok, hogy az imádatuk megforduljon, és inkább a busz alá hajítsanak.”

“Az olasz bajnokság javult az idei szezonban taktikai és technikai szinten is, de a Juventus és a többiek közötti különbséget látva kénytelen vagyok azt mondani, hogy ez túl sok. A Juventust nehéz megverni Olaszországban, és most már ők is tisztában vannak az erejükkel. Mostanra valamifajta érettségre is szert tettek, ami eddig nem volt meg bennük. Allegri hozzá tudott tenni valami extrát a csapathoz.”

“Fejlődni tudtak a Bajnokok Ligájában is, és bejuthatnak a legjobb 4 közé még úgy is, hogy Paul Pogba nagyon fog nekik hiányozni.”

Capello mindkét csapatot testközelből ismeri, hiszen a Juvéval két – azóta elvett – bajnoki címet szerzett, míg a Roma történetében ő az utolsó edző, aki Scudettóig vezette a csapatot 2001-ben.

 forrás: azzurri.co.hu