Recent comments

Friss Hírek

Teljesen váratlanul ért ez a vereség

A Roma csütörtök este sima, 3:0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a Fiorentinával szemben, így elbúcsúzott az EL további küzdelmeitől.


"Teljesen váratlanul ért ez a vereség. A Fiorentinát elismerés illeti, mert kihasználta az összes lehetőséget, amit nekik ajándékoztunk, de teljesen kikészültem. A meccs elején a csapat megfelelően harapós volt, de az egyéni hibákért komoly árat fizettünk."- mondta Garcia a meccs után.

"Most meg kell mentenünk a szezont a második hellyel és ha sikerül bejutnunk a BL-be, akkor elfogadható lesz még a szezon. A bajnokságból még 11 meccs hátra van és emelt fővel össze kell szednünk magunkat. Ezt várom a csapattól, beszéltem velük a meccs után és elmondtam nekik, hogy akiben van egy kis büszkeség és karakán ember, az követni fog, a gyengék nem érdekelnek."

"Azért emlegetem a karakterességet, mert úgy tűnik, hogy néhányan félnek attól, hogy az Olimpicóban kell játszaniuk. El kell érnünk, hogy a saját stadionunk újra egy kellemes hely legyen számunkra."

"Ebben a nehéz helyzetben ezt az üzenetet szeretném a csapat felé közvetíteni, egy vezetőnek példát kell mutatnia és motiváltnak kell maradnia. A szezont még mindig be tudjuk fejezni szépen, csak ehhez erősebb jellemre van szükség." 


forrás: asroma.hu