Recent comments

Friss Hírek

Megtiszteltetés a Westfalenstadionban játszani

Gianluigi Buffon megtisztelőnek tartja a lehetőséget, hogy a Westfalenstadionban játszhatnak, és szerinte ez plusz motivációt is adhat a csapata számára. 


A hálóőr Allegriről is elismerően beszélt nyilatkozatában.

„Mindig megtiszteltetés a Westfalenstadionban játszani, és amikor ott pályára lépsz, akkor sohasem egy egyszerű mérkőzésről van szó” – nyilatkozta Buffon a mérkőzés előtti sajtókonferencián. „Játszani egy ilyen futballszentélyben, ahol a csapatodat és a nemzetedet is képviselheted, mindig izgalmas. A szurkolóik egészen elképesztőek, ami nagy lökést adhat a házigazdáknak, de ugyanakkor motiválhatja az ellenfelet is, főleg ha olyan tapasztalt játékosokkal van tele, akik már átélték ezt az élményt.”

„Az első mérkőzés előtt azt mondták, hogy jó csapat vagyunk és bárki ellen tudunk jól játszani. Úgy gondolom, hogy a Dortmund az európai top öt vagy top hat csapatban benne van, szóval az a tény, hogy még versenyben vagyunk a továbbjutásért, és jobb teljesítményre is képesek lehetünk, mindenképpen jó jel.”

Buffon a Sky-nak adott interjújában beszélt a bajnokságról, ahol a 14 pont előnyt soknak tarja, valamint Allegriről elismerően nyilatkozott.

„Hogy megnyertük volna a Scudettót? Nos, a 14 pontos előny valóban sok” – kezdte nyilatkozatát a csapatkapitány. „Kevesen gondoltuk, hogy képesek lehetünk zsinórban negyedszerre is megnyerni a Scudettót. Örülök, hogy részese lehetek, boldog vagyok a csapattársaim, a szurkolók és Allegri miatt is. Csak egy bátor ember meri átvenni három zsinórban megnyert Scudetto után a Juventust, mert valószínűleg senki – beleértve magunkat is – nem gondolta volna, hogy újra sikerülhet.”


forrás: juventushungary.hu