Recent comments

Friss Hírek

Új arcok Conte keretében Bulgária és Anglia ellen

A téli szünet után nem csak a Bajnokok Ligája és az Európa-liga versengése indult el újult erővel, hamarosan a 2016-os Európa-bajnokság selejtezői is folytatódnak, nemsoká tehát ismét a válogatottaké lesz a főszerep.

 
Antonio Conte, az olasz válogatott szövetségi kapitánya 26 fős keretet hirdetett ki tegnap, amely két mérkőzést fog megvívni az előttünk álló időszakban. 

Az olasz válogatott március 28-án, szombaton Bulgáriával játszik Eb-selejtezőt Szófiában, majd március 31-én Torinóban csap össze az angolokkal barátságos meccsen.

Ahogy arra számítani lehetett, a 26 fős listán több új arcot is találunk, egész pontosan 3 játékos mondhatja el magáról, hogy életében először tagja a Squadra Azzurra névsorának: ők a Sampdoria támadója, Eder, a Palermo kirobbanó formában focizó argentin-olasz játékosa, Vazquez, illetve az Empoli középpályása, Valdifiori.

Szintén helyet kaptak a keretben olyan, eddig keveset szereplő játékosok, mint Gabbiadini, Moretti és Bertolacci, valamint a Vb óta először a keret tagja Andrea Barzagli is. Andrea Pirlo és Daniele De Rossi ellenben fizikális állapotuk miatt ezúttal kimaradtak a névsorból.

Conte teljes kerete a következőképpen fest:

Kapusok: Buffon (Juventus), Perin (Genoa), Sirigu (Paris Saint-Germain).

Védők: Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Moretti (Torino), Ranocchia (Inter).

Középpályások: Antonelli (Milan), Bertolacci (Genoa), Candreva (Lazio), Cerci (Milan), Darmian (Torino), Florenzi (Roma), Marchisio (Juventus), Parolo (Lazio), Pasqual (Fiorentina), Soriano (Sampdoria), Valdifiori (Empoli), Verratti (Paris Saint-Germain).

Csatárok: Eder (Sampdoria), Gabbiadini (Napoli), Immobile (Dortmund), Pellé (Southampton), Vazquez (Palermo), Zaza (Sassuolo).

forrás: azzurri.co.hu