Recent comments

Friss Hírek

Nem mondok le!

Antonio Conte, a válogatott szövetségi kapitánya három sikeres évet töltött el a Juventus együttesénél, így érthetően szívesen tér vissza egykori csapatának otthonába. 


” Önökért, szurkolókért dolgozunk, nagy győzelmek reményében! “, mondta az azzurri szövetségi kapitánya a keddi Anglia elleni barátságos mérkőzés elő estélyén Torinóban.

Az edző türelmet , időt, nyugalmat kér mindazoktól , akik a nemzeti csapatért szorítanak. Egyértelműen elutasítja azokat a pletykákat azzal kapcsolatban, hogy lemondana a válogatott éléről: ” A munkám folyamatos!” Időbe fog telni, hogy ez a nagy generáció váltás lezajlódjék a csapatomnál. Sok új arc van a keretünkben, de a jövő csak így biztosított Olaszország számára. “

A britek ellen várhatóan a Buffon-Ranocchia, Bonucci, Chiellini-Florenzi, Parolo, Valdifiori, Soriano, Darmian-Pellé, Eder összeállításban léphetnek pályára a ragazzik.

“Megyek az utamon előre, ami tudom hogy nem lesz könnyű. Folyamatosan dolgozni fogok azért, hogy sikeresek legyünk, Hogy túl sok munkát végeznénk? Nem hiszem. Nincs kivételezés, nincs megalkuvás. Az emberek az álmaiakért soha nem tehetnek túl nagy erőfeszítéseket! Az új fiatal nemzedék a legfontosabb, sok munkával feljuthatnak a csúcsra. Nincs sok időnk, de megígérhetem hogy meg fogunk szakadni a sikerekért!”

Horvátországot tartja az Eb selejtező csoportjuk legerősebb ellenfelének. “Megmutatták, hogy erősek és tapasztaltak. Ez tiszteletet érdemel. De mi megmutathatjuk majd nekik, hogy kemény munkával mi is azok leszünk!”

Nosztalgiázott is egy kicsit: ” Felkavarodtak bennem az érzelmek, mikor beléptem a stadionba, majd az öltözőbe. Három fantasztikus év, sok kitörölhetetlen emlék, jó társaság! Izgalmas dolgokat éltünk át és ezt soha nem felejtem!”

Gigi Buffon arról beszélt, hogy hősökre szükség van, de a feltörekvő nemzedéket támogatni kell.



“A 2006-os világbajnok csapat eszméjét kell tovább vinnünk. A mottónk az, hogy együtt örülünk és szenvedünk egyszerre. Nem leszünk soha sem egyedül, számíthatunk egymásra. Botrány? Szerintem nem történt semmi, az utóbbi napok inkább nyugodtak és unalmasak voltak, dolgozunk tovább! 

Harry Kane-ről is beszélt: ” A pillanatnyilag legjobb formában lévő angol játékos, de nem tőle kell tartani igazán. Az igazi mumus az Wayne Rooney!

forrás: azzurri.co.hu