Recent comments

Friss Hírek

Nyert a Roma, a Samp elkapta az Intert

A bajnokság 28. fordulójában vendégként nyert a Roma. 


A Roma  szünet előtt szerzett góllal jutott előnyhöz, amely kitartott a lefújásig. A másik fővárosi alakulat, a Lazio is megszerezte a mérkőzésre szánt góljait még a szünet előtt. Ahogyan a Roma, úgy a Lazio is kapott gól nélkül hozta le a vasárnap esti bajnokit.

Az Udinében az 50. percig hátrányban futballozó Fiorentina három perc alatt megfordította az állást: Mario Gómez duplázott, mindkétszer Josip Ilicic jegyezte az asszisztot. Nem sokáig volt azonban a vendégeknél a vezetés, a házigazdák a 62. percben egyenlítettek. Az eredmény aztán a lefújásig már nem változott.

Az Inter gyenge szériája tovább folytatódott: a milánóiak sorozatban negyedik bajnokijukon maradtak nyeretlenek. Ráadásul most ugye kikaptak a Sampdoriától. A három pontról döntő találat a második félidő közepén született. Az Atalanta is akkortájt jutott előnyhöz Nápolyban, és a hajráig győztesnek hihette magát, ám a tíz perce pályán lévő kolumbiai csereember, Duván Zapata egyenlített, pontot mente a Napolinak. A nápolyiak nyeretlenségi szériája is négynél jár már.

A sereghajtó  Parma otthon fáradt meg, a vendég Torino az első, majd a második játékrész közepén volt eredményes. A házigazdák a 36. perctől emberhátrányban játszottak.

Cesena–AS Roma 0–1 (De Rossi 41.)

Lazio–Verona 2–0 (Felipe Anderson 4. Candreva 45+2.) 


Napoli–Atalanta 1–1 (Zapata 89. ill. Pinilla 72.) 


Parma–Torino 0–2 (López 19., Basha 73.) 


Sampdoria–Internazionale 1–0 (Eder 65.) 


Udinese–Fiorentina 2–2 (Wagué 15., Kone 62., ill. Gómez 50., 53.)  


forrás: NSO