Recent comments

Friss Hírek

Mattiello sikeres műtéten esett át

A Juventus fiatal tehetsége, Federico Mattiello tegnap horrorisztikus sérülést szenvedett a Chievo Roma elleni bajnoki mérkőzése során, s a veronai klub közleményben tudatta, hogy a játékoson végrehajtott operáció teljes sikerrel zárult. 



A Juventus kölcsönjátékosa a mérkőzés első félidejében ütközött Radja Nainggolannal, s a találkozó kettős lábszártörést hozott Mattiello számára. A sérülést követően, a Juventus sportorvosa, Fabrizio Tencone azonnal Veronába utazott, ahol az ifjú játékos még az este folyamán sebészkés alá feküdt.

"Az AC Chievo Verona bejelenti, hogy a Federico Mattiellón végrehajtott sebészeti beavatkozás teljes sikerrel zárult." - szól a fiatal játékos állapotáról beszámoló hivatalos közlemény a veronaiak hivatalos honlapján.

"A játékos megfigyelés alatt marad a Sacre Cuore kórház ortopédiai osztályán Nergarban, s folyamatos felülvizsgálat alatt tartják, mielőtt a prognózis hivatalos meghatározása megtörténne.

Az operáció, amely két órán keresztül tartott, elkerülhetetlen volt a Chievo Verona-Roma találkozó első félidejének 16. percében bekövetkezett ütközés miatt, amely a sípcsont és a szárkapocscsont törését eredményezte a játékos jobb lábában."

Egyelőre kérdéses, hogy Mattiello mikor térhet majd vissza a pályára, azonban jó jel, hogy a szalagok nem sérültek, s így a teljes felépülés várhatóan rövidebb időt vesz majd igénybe.

Gyors gyógyulást kívánunk Federico Mattiellónak!

forrás: juventuz.blog.hu