Recent comments

Friss Hírek

Cáceres szezonjának vége

Hadilábon áll idén a sérülésekkel a bajnoki címvédő, hiszen például között Asamoah és Romulo már hosszabb ideje nem bevethető, Barzagli még pályára sem léphetett a szezonban, de Pirlo és Cáceres is több sérülést szedett már össze a szezon során.


A helyzet pedig továbbra sem látszik javulni a torinóiak számára: miután Andrea Pirlo a Dortmund elleni odavágón sérült meg, tegnap a klub saját nevelésű, kölcsönben lévő fiatalja, Federico Mattiello brutális lábtörése borzolta a kedélyeket. 

Ami viszont még inkább fájhat a rekordbajnok szurkolóinak – no és persze edzői stábjának – az az uruguayi hátvéd, Martin Cáceres legújabb sérülése.

Egy tegnapi edzésen ugyanis egyelőre tisztázatlan körülmények között az idén egyébként remek formát mutató védő bokatörést szenvedett, így hamarosan műtét vár rá.

Cáceres az októberi, Roma elleni rangadó és a januári, Napoli elleni meccs között egyszer sem játszott sérülése miatt, azóta viszont a csapat egyik alapemberévé vált. Legfrissebb sérülésével azonban már biztos: véget ért számára az idei szezon, ami azért különösen fájó a csapatnak, mert Stephan Lichtsteiner és Patrice Evra egyetlen ép helyettese így Simone Padoin maradt a hátralévő hónapokra.

forrás: azzurri.co.hu