Recent comments

Friss Hírek

Bemutatták a csapat új igazolásait

Csütörtökön délután a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban egy sajtótájékoztató keretein belül hivatalosan is bemutatták az új igazolásokat, név szerint Luca Antonellit, Salvatore Bocchettit, Mattia Destrót, Gabriel Palettát és Susót.


ADRIANO GALLIANI: “Üdvözöljük az új játékosokat. Igazán meg akartuk szerezni őket és csatlakoztak hozzánk. Elértük a céljainkat, nagyon elégedettek vagyunk. Egy középcsatárt akartunk igazolni és Destro volt a megfelelő választás. Már tavaly nyáron is figyelemmel követtük. Kár, hogy szombaton eltiltás miatt nem játszhat a Juventus ellen. Destro az elmúlt másfél évben 36 meccsen 18 gólt szerzett. Ő egy kiváló befejezőcsatár”.

“A sérülések miatt igazoltunk ilyen sok játékost. Egészen decemberig nem voltak problémáink a sérülésekkel, aztán 10-11 játékosunk megsérült. Az előző szezonban szenvedtünk a rangadókon, de legyőztük a kisebb csapatokat. A jelenlegi idényben ennek az ellenkezője történik. Antonelli? Az ifjúsági akadémiánkon nevelkedett, majd több olasz klubban is megfordult, most pedig visszatért hozzánk. Ma volt egy találkozó az új stadionról és csodálatos lenne, ha a Casa Milanból kinézve látható lenne a stadion. Mexés? Vissza fog térni a csapatba, amikor véget ér az eltiltása. A szerződések meghosszabbításáról a szezon végén fogunk tárgyalni”.

SALVATORE BOCCHETTI: “Úgy érzem, hogy egy nagy család tagja lettem. Nagyon boldog vagyok. Fantasztikus fogadtatásban részesültem és köszönet a csapattársaimnak ezért. Azonnal otthon éreztem magam. A célom, hogy jól teljesítsek és visszatérjek az olasz válogatottba”.

MATTIA DESTRO: “Jól akarok teljesíteni és ez a tökéletes hely számomra. Nagyon sok dolog közrejátszott abban, hogy a Milanhoz szerződtem, de talán Adriano Galliani volt rám a legnagyobb hatással. Elutazott Rómába, hogy személyesen találkozzunk. Mindent beleadok, hogy segítsem a csapatot. Természetesen az olasz válogatott is fontos számomra, szeretnék bizonyítani. Csupán annyi a dolgunk, hogy keményen dolgozzunk és nyerjünk”.
 
GABRIEL PALETTA: “Amikor megérkeztem, már sok játékost ismertem az olasz válogatottból és nagyszerű fogadtatást kaptam. Mi mindannyian szeretnénk segítő kezet nyújtani a csapatnak. Természetesen tiszteljük a Juventust, de egy erős csapatunk van, amellyel képesek vagyunk felvenni a versenyt”.

SUSO: “A különbség Anglia és Olaszország között az, hogy itt sokkal nagyon hangsúlyt fektetnek a taktikára és a technikára. A Milan kiváló választás számomra és szeretnék történelmet írni. Nyilvánvaló, hogy mindenki játszani akar, de az edző rendelkezésére állok, ha szükség van rám”.

forrás: acmilan.hu