Recent comments

Friss Hírek

Valami nem működik

Az újabb döntetlent követően Walter Sabatini nem akar a Scudettóról beszélni és elismerte, valami nem működik a csapatnál.


A Verona elleni 1:1-nek köszönhetően a Juventus már 9 ponttal vezet a Roma előtt és a két csapat soron következő mérkőzése előtt ez az előny megnyugtatónak tűnik a torinói csapat számára, ráadásul a Roma borzasztó formában van már hónapok óta.

"Számunkra nem érdemes most a bajnoki címről beszélni, nekünk a második hely megvédésére kell koncentrálnunk. Ráadásul hét közben Rotterdamba utazunk, ahol a Feyenoorddal szemben kellene kivívni a továbbjutást az EL-ben. Komolyan kell vennünk azt a meccset, kevesebb szövegre van szükség és sokkal több tettre."- nyilatkozta a Verona elleni meccs után Sabatini.

A legutóbbi 7 meccséből ez volt már a 6. döntetlenje a Romának és úgy tűnik, a csapat képtelen meccset nyerni.

"Ez azért van, mert bizonyos dolgok nem úgy működnek, ahogy régen. A csapat mindig megpróbál támadó focit játszani, de ez nem mindig sikerül és nagyon sok dolog nem úgy alakul, ahogy szeretnénk. Reméljük, hogy ennek az időszaknak hamarosan vége lesz."

"Én hibát követtem el akkor januárban, amikor nem vettem figyelembe alaposan Seydou Doumbia és Victor Ibarbo edzettségi szintjét. Hogy ez mennyire szörnyű hiba, azt majd a szezon végén meglátjuk."

Sokan úgy vélik, komoly hiba volt Mattia Destrót elengedni a Milánhoz, azonban Sabatininek erről más a véleménye.

"Destro elengedése kevésbé volt szakmai döntés, mert szerettünk volna kibontakozási lehetőséget adni egy olyan játékosnak, akit nagyon sok olyan dolog elnyomott itt, amit nehéz elmagyarázni. A Romában nehéz játszani, nagyon magas az elvárás és amikor a játékost hibáztatták valamiért, akkor az nem az ő hibája volt." 


forrás: asroma.hu