Recent comments

Friss Hírek

Hinnünk kell!

Rudi Garcia kijelentette, a kapcsolata a játékosokkal semmit nem változott és szeretné, ha visszatérne a csapat önbizalma.

 
"Csak a következő meccsre szabad gondolnunk, ahol mindent meg kell tennünk a győzelemért."- kezdte Garcia.

"Az én fő motivációm az, hogy biztosítsam, a csapat nem veszíti el az önbizalmát. Amikor egy csapat nem kockáztat támadásban, akkor nem is lesz lehetősége meccset nyerni."

"Veronában mindent meg kell tennünk a győzelemért, mert amíg nem sikerül sorban meccseket nyerni, addig felesleges az első helyről beszélni. Ráadásul Walter Sabatini is megmondta, mindenáron meg kell védenünk a második helyünket."

A Roma november óta nem tudott meccset nyerni 90 perc alatt hazai környezetben és legutóbb a Feyenoord ellen is csak döntetlenre volt képes.

"Remek játékosaink vannak és kiváló emberek az öltözőben, de bármi történik tudniuk kell, hogy egy meccset meg tudnak oldani egyénileg és csapatban is."

"Az természetes, hogy egy csapat megpróbálja őrizni a vezetését, de ez nem jelenti azt, hogy a saját térfelére vissza kell húzódni és nem szabad nyomás alatt tartani az ellenfelet. Remélhetőleg nem kapunk majd mindig lesről gólokat, de be kell fejeznünk azt, hogy túlságosan visszahúzódunk, helyette őrült módjára menni kell előre."

"Ami az átigazolásokat illeti, remekül sikerült a január, de sajnos az időzítés nem volt a legjobb. December elején még nem tudtuk, hogy Gervinhóra az Afrika Nemzetek Kupája döntőjéig nem számíthatunk majd és hogy Victor Ibarbo két nap után megsérül. Az eredménytelenségből fakadó felelősség mindenkié, hiszen mindannyian ugyanazon a hajón vagyunk."

"A projekt, amin dolgozunk a Románál hosszú távú és a cél, hogy egy remek Romát építsünk. Ez a cél és nem az, hogy 30 évente 1 Scudettót nyerjen a csapat, minden évben a bajnoki címért akarunk harcolni."

"Nyilvánvaló, hogy nehéz időszakban vagyunk, ami ha figyelembe vesszük a szezont, akkor normális is lehet. Sokkal erősebbek vagyunk, ha a játékosok érzik, hogy hisznek bennük. Azt szeretném, ha mindenki építő jellegű kritikával illetne minket. Szeretnénk Olaszországban a csúcsra jutni, majd Európában is, csak ott lassabban."

Sokan azt gondolják, hogy a játékosok már nem hisznek annyira Garcia taktikájában és emiatt szerepel ennyire rosszul a Roma.

"Erről a játékosokat kellene megkérdezni, én nem láttam jelét annak, hogy megváltozott volna a hozzáállásuk."

A Verona elleni keret: Astori, Holebas, Cole, Curci, De Rossi, De Sanctis, Doumbia, Florenzi, Gervinho, Keita, Ljajic, Manolas, Yanga-Mbiwa, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Sanabria, Skorupski, Spolli, Torosidis, Totti, Ucan, Verde 


forrás: asroma.hu