Recent comments

Friss Hírek

Nehéz volt az első meccs

Seydou Doumbia elismerte, hogy nem sikerült a legjobban a bemutatkozása a Romában a Parma ellen 0:0-ra végződött találkozón, azonban ígéri, el fogja nyerni a szurkolók bizalmát.

 
"Szerintem a Parma elleni meccs nagyon nehéz volt. Nyernünk kellett, de nem jött össze és keményen kell dolgoznunk azért, hogy a füttyszó, amit kaptunk végül tapsba forduljon át. Minden csapatnak vannak negatív szériái, sajnos most a Roma is ilyenben van, de még mindig második a csapat."- mondta az elefántcsontparti játékos a hivatalos bemutatóján.

"November óta nem sokat játszottam, de szándékom szerint keményen fogok azon dolgozni, hogy jól fejezzem be az idei szezont. Folyamatosan azon dolgozom, hogy mindenben fejlődjek, szeretek dolgozni és mindent megteszek, hogy megfeleljek a szurkolók elvárásainak."

"Mindössze kétszer edzettem a csapattal a meccs előtt és a teljesítményem nem volt a legjobb, de dolgozom azon, hogy javuljak. A múltban sok gólt szereztem és hiszek benne, hogy hamarosan folytatni fogom a gólgyártást." 


forrás: asroma.hu