Recent comments

Friss Hírek

Egyszerűen nincs szerencsénk

A Roma a Verona elleni újabb döntetlent ért el, ezzel a legutóbbi 7 mérkőzéséből ez volt a 6. döntetlen és Garcia úgy véli, a csapatnak egyszerűen nincs szerencséje.

 
"Az első félidőben jól játszottunk és hihetetlen, hogy mégis döntetlennel mentünk a szünetre. Szinte helyzet nélkül egyenlítettek."- mondta Garcia a Sky Sport Italia-nak.

"Az igaz, hogy kevésbé voltunk türelmesek és a második félidőben sok hibát követtünk el, de egy kis szerencsével nyerhettünk volna, ha Ljajic szabadrúgása nem a kapufát találja el. Ne felejtsük el, hogy 3 nappal ezelőtt meccset játszottunk, ezért természetes, hogy az utolsó 15 percre már érződött a fáradtság. Seydou Doumbiától azt kértem, hogy tartózkodjon a 16-oson belül, de szinte alig szolgálták ki a társak. Pedig neki gólra van szüksége az önbizalma visszaszerzéséhez."

De Rossi csak a kispadon kapott helyet a Verona ellen, azonban Garciát megkérdezték, hogy nem lett volna jobb őt a védelemben mélységi irányítóként használni.

"Nem láttam szükségességét az első félidőben további technikai játékost pályára küldeni hátul. Mi a véleményem a góljukról? Az volt az egyetlen lehetősége a Veronának. Nagyon szerencsétlenek vagyunk mostanában, de a játékosok az első félidőben megmutatták, ha gyorsan járatják a labdát, akkor bármelyik ellenfélnek képesek vagyunk gondot okozni."

"A szünet után túlságosan elhamarkodott döntéseket hoztunk és sokkal többet hibáztunk, ezzel több kontrához segítettük hozzá a Veronát. Nem vagyunk pontosak és az utolsó passz mindig rossz. Ha folyamatosan kihagyjuk a helyzeteinket, akkor ez az ellenfelet megnyugtatja. Meg kell találnunk a következetességünk hiányának okát, mert egyszerűen nem tudunk ugyanabban a tempóban 90 percen keresztül futballozni."

Francesco Totti nem látszott boldognak akkor, amikor Garcia lecserélte a játékost.

"Remélem, hogy egyetlen játékos sem örül annak, amikor lecserélik, hiszen a játékos mindig játszani akar. Kérem, ott ne keressenek problémát, ahol nincs, köszönöm." 


forrás: asroma.hu