Recent comments

Friss Hírek

Kudarcot vallottam

Gianluigi Buffon magát hibáztatta a csapattársak elfogadhatatlan hozzáállása miatt a tegnapi, döntetlenre végződött Cesena elleni találkozón.


A Roma Parma elleni botlása miatt a Juventus 9 pontosra növelhette volna előnyét a tabella élén, azonban a végig indiszponáltan játszó bajnok ellen a Cesena megérdemelten szerzett egy pontot.

„A különbség változatlan maradt, őszintén szólva erre számítottunk tegnap. Azonban természetes, hogy a Roma eredményét látva többet akartunk. Csalódást keltő volt a teljesítményünk, különösen a mérkőzés első 20 percében, amikor olyan esélyeket engedtünk nekik, amiket nem lett volna szabad.”
„Minden tiszteletem a jó mérkőzést játszó Cesenáé, de a mi hibánk, hogy nem sikerült begyűjteni a három pontot.”

„A hozzáállás volt rossz, ilyenkor pedig a csapatkapitányé a felelősség. Az én feladatom, hogy tüzeljem a játékosokat és elérjem, hogy az öltözőben és a pályán is végig koncentráljanak. Szemmel láthatóan kudarcot vallottam most.”

„Néhány kevésbé tapasztalt játékosunknak meg kell értenie, hogy senki nem fogja ideadni nekünk a bajnoki címet, minden hétvégén meg kell küzdenünk érte és ki kell érdemelnünk. Már csak azért is, mert mi a Juventus vagyunk és legalább 15 ponttal kell megnyernünk a Scudettot, ha azt akarjuk, hogy elismerjék a sikerünket.”

„Nem szabad ilyen lehetőségeket elszalasztani. A Roma eredménye miatt lehet, hogy azt gondoltuk, könnyű meccs lesz, de egy ilyen szintű csapatot nem szabad, hogy befolyásoljanak mások eredményei.”

forrás: Juventusfc.hu