Recent comments

Friss Hírek

Megérdemeltük a továbbjutást

A Roma idegenbeli sikerének köszönhetően továbbjutott a holland Feyenoorddal szemben, azonban a mérkőzés több érdekességet is tartalmazott, köszönhetően a hazai szurkolóknak.

 
A holland szurkolók szinte folyamatosan dobálták a játékvezetőket és a vendég játékosokat, Rudi Garcia szerint akár boltot is nyithattak volna, annyi minden került a pályára.

"Teljesen helyes döntés volt félbeszakítani a találkozót, hiszen akár boltot is nyithattunk volna, annyi minden volt már a pályán."- mondta Garcia a meccs után.

"Mindenesetre a győzelmünk teljesen jogos. Nem volt egyszerű úgy ide jönni Hollandiába, hogy itt kell kiharcolni a továbbjutást, de hála a saját játékunknak ezt sikerült elérnünk. A srácok a legjobbukat adták, éhesek voltak a sikerre és látszott, hogy győzni akarnak. Nagyon jó volt, hogy rögtön az egyenlítés után sikerült újabb gólt szereznünk."

"Minden elismerésem a játékosoké, akik végig követték a terveinket és sikerült úgy nyernünk Rotterdamban, hogy újra a saját stílusunkat tudtuk játszani. Hogy ez a szezonunk fordulópontja? Meglátjuk. A látott teljesítménnyel elégedett vagyok, most azon kell dolgoznunk, hogy visszanyerjük a következetességünket." 


forrás: asroma.hu