Recent comments

Friss Hírek

A Tottenham Llorentére pályázik

A hírek szerint a Juventus csatára iránt érdeklődés mutatkozik, az angol Premier League-ben érdekelt Tottenham Hotspur igényt tartana Fernando Llorente szolgálataira.



A múltban spanyol válogatott mezt is viselő csatár az idén nem igazán mutat jó formát, mivel az eddigi húsz Serie A bajnoki mérkőzésen mindössze négy gólt szerzett, és úgy tűnik, hogy lassacskán Álvaro Morata át is veszi honfitársa helyét a kezdőcsapatban.

A RAI értesülései a londoni sarkantyúsok érdeklődést mutatnak a játékos iránt, mivel Emmanuel Adebayor valószínűleg el fogja hagyni a klubot, Roberto Soldado pedig nem hozza azt, amit a vezetés várt a futballistától.

Mindazonáltal kérdéses, hogy az Öreg Hölgy el fogja-e engedni csatárát, hiszen a klub másik csatára ügyében a Real Madrid visszavásárlási opcióval rendelkezik, így nem zárható ki Álvaro Morata távozása.

A toronymagas csatár a tavaly összesen tizennyolc gólig jutott Antonio Conte vezénylete alatt, azonban úgy tűnik, hogy idén ezt bőven alul fogja teljesíteni az amúgy eddig huszonhárom válogatott mérkőzést is begyűjtő baszk játékos.

forrás: juventuz.blog.hu