Recent comments

Friss Hírek

Elmarad az Udinese elleni bajnoki

Az Olasz Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben számolt be róla, hogy elhalasztotta a Serie A 24. fordulójából a Parma–Udinese összecsapást, amelyet eredetileg vasárnap 15 órától rendeztek volna meg. 


Az új időpontról egyelőre nincs döntés, de félő, hogy nem is lesz rá szükség, ugyanis elképzelhető, hogy a Parma ebben a szezonban már nem játszhat mérkőzést...

Az egykor szebb napokat is megélt, jelenleg csődközeli helyzetben levő Parma pénzügyi krízise miatt jelenleg már azt sem engedheti meg magának, hogy fizetni tudja a rendező személyzetet, illetve a szükséges biztonsági intézkedéseket.

A parmai polgármester kezdetben cáfolta a döntés megszületését, de péntek este a szövetség hivatalos közleményt adott ki a döntéssel kapcsolatban, mely szerint Carlo Tavecchio elnök személyesen hozta meg a határozatot, miután a hatóságtól azt a választ kapta, hogy legfeljebb zárt kapuk mögött lehetne megrendezni az összecsapást.


A találkozót későbbi időpontra halasztják, új dátumról azonban egyelőre nem született döntés, ám a jelenlegi helyzetet nézve igencsak nagy esélye van annak, hogy a Parma ebben a szezonban már nem játszhat mérkőzést. 


Ha ez bekövetkezik, a szabályok értelmében az együttes minden hátralévő mérkőzését 3–0-s eredménnyel kapják meg az ellenfelek...

forrás: digisport.hu