Recent comments

Friss Hírek

Dybala elérhetetlen az olasz klubok számára

A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini a minap elárulta, hogy szívesen látná a Juventus zebracsíkos mezében a szicíliai klub talán legfényesebb ékkövét, Paulo Dybalát, aki tizenegy találatával előkelő helyet foglal el az olasz bajnoki góllövőlistán. 

 
Az ifjú argentin támadó nagyszerű szezont produkál, azonban úgy tűnik, hogy nem szándékozik meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését jelenlegi munkaadójával, így a palermói klubnak a nyár folyamán vélhetően a reméltnél alacsonyabb haszonnal kell beérnie, amennyiben pénzzé teszi a tehetséget.

Legújabb nyilatkozatában Zamparini elárulta, úgy véli, hogy Olaszországban egyedül a Juventusnak van esélye megszerezni Dybalát, s ehhez is csak a Paul Pogba esetleges eladásából befolyó összeg segítheti hozzá a torinóiakat.

"Nagyon szeretem, de másfajta magatartást vártam tőle." - nyilatkozta Zamparini csalódottan a Radio Kiss Kiss munkatársának. "Többé nem beszélek vele az új szerződésről."

"Ez a fiú elérhetetlen az olasz klubok számára, egyedül a Juventus képes előteremteni a pénzt ehhez, ha megválnak Paul Pogbától.

Boldogan eladnám De Laurentiisnek, azonban a Napoli már nem rendelkezik Cavanival vagy Lavezzivel, akiket eladhatnának. Úgy gondolom, hogy ez túl nehéz volna az azúrkékek számára."

forrás: juventuz.blog.hu