Recent comments

Friss Hírek

Jobb teljesítményre is képes vagyok

Adil Rami, a klub francia védője a MilanChannelnek adott interjújában szót ejtett az Empoli elleni meccsről, a Cesenáról, a szurkolókról és az új szerzeményekről is.


Rami a jelenlegi szezonban elfogadható teljesítményt nyújt, hiszen a védőmunkája mellett 18 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett, valamint 1 gólpasszt is kiosztott.

“Mindannyiunk számára nehéz. Elveszítettük az önbizalmunkat és keményen dolgozunk, hogy újra visszanyerjük a formánkat és megtaláljuk a győztes utat. Nehéz volt elfogadni az Empoli elleni eredményt, de mindent megteszünk azért, hogy ismét nyerjünk. Én személy szerint tudom, hogy jobb teljesítményre is képes vagyok. Már alig várom a Cesena elleni meccset” – mondta Rami a csütörtöki edzés után.

“A szurkolók nem ezt érdemlik. A Cesena ellen szeretnénk örömet okozni a fanatikusainknak. Tisztelnünk kell minden csapatot. A Cesenának van néhány gyors játékosa, de ha magabiztosan és szívvel játszunk, akkor újra győzhetünk és ez a legfontosabb számunkra. Az új igazolások? Örülök nekik, hiszen a csapaton belül növelik a versenyszellemet és van motiváció, hogy az edzésen és a mérkőzésen is minél jobban teljesítsünk”.

forrás: acmilan.hu