Recent comments

Friss Hírek

A média kreálja a problémákat

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara által szervezett eseményre Olaszországba érkezett James Pallotta, ahol többek között a Roma is szóba került, amikor az újságírók kérdéseire válaszolt.

 
Egyre mélyebb válságban a Roma és az utóbbi időszak eredménytelensége egyre nagyobb feszültséget eredményez a klubon belül és kívül egyaránt. 


Az utóbbi időszakban sokan felhánytorgatták Rudi Garcia hónapokkal ezelőtti azon kijelentését, miszerint idén a Roma nyeri majd a bajnoki címet, ezt később Pallotta is megismételte. Ennek ellenére a listavazető Juventus egyre jobban leszakítja a Romát és a fővárosi csapatnak most már egyre jobban a második hely megtartása miatt kell aggódnia.

"Probléma csak a médiával van, hiszek ők kreálják ezeket a problémákat. Csak ők és néhány szurkoló lát itt problémát, a többiek nem így gondolkodnak."- kezdte Pallotta.

"Itt Milánóban kb. 30 Roma szurkolóval találkoztam és ők nem panaszkodtak. Ez most egy ilyen időszak, a csapat próbálkozik, minden tőle telhetőt megtesz. Még mindig a másodikak vagyunk."

"Minden évben a cél az, hogy bajnokok legyünk, nem értem mi azzal a probléma, ha ezt kimondjuk. Néha nyersz, néha viszont nem. Azt gondolják, hogy Rudi tavaly egy Isten volt, most meg maga a megtestesült ördög? Én nem így gondolom, ez csak egy olyan időszak, amikor sok a döntetlen, de hamarosan újra jönnek majd a győzelmek."

A klub vezetője kitért a legutóbbi Európa Liga meccs előtt történtekre, ahol a holland szurkolók csatatérré változtatták Rómát.

"Visszataszító és borzasztó amit műveltek és remélem, hogy a Roma szurkolók nem fognak hasonlóan cselekedni. Remélem, hogy olyanok lesznek, mint amilyenek Münchenben és Manchesterben voltak, csodálatosak. Meg kell mutatnunk, hogy a mi szurkolóink civilizált emberek, ezért hülyeség lenne visszavágni Rotterdamban a történtekért. Azt a barbár dolgot és az okozott kárt mindenképpen meg kellene velük fizettetni." 


forrás: asroma.hu