Recent comments

Friss Hírek

Lesz folytatás?

Holnap lehet a döntő napja a szebb napokat látott nagy múltú sonkások jövőjének, ekkor találkozik egymással a város polgármestere és a klub tulajdonosa, hogy egyeztessenek a folytatásról. 


Akkor fog kiderülni, hogy valóra válik valami a csapatot megmenteni igyekvő ígéretekből, vagy csődbe megy-e a Parma együttese és nem fejezi be a bajnokságot. Bármi megeshet, senki nem tud semmi biztosat.

Egy biztos, a játékosoknak elegük van a mostani tulajdonos, Manetti ígéretiből. Látszólag nem történt előrelépés a csődközeli együttes esetében. Pizzarotti, a város polgármester ezért most találkozik a tulajdonossal, amelynek célja a csapat megmentése.

A gárda veterán hátvédje és csapatkapitány Alessandro Lucarelli a napokban tett hűségesküt imádott csapata mellett, mondván akármi lesz, követi az együtteset akár az amatőr ligába is! “-Egyetlen futballisat kollégám hívott fel, és az Morgan de Sanctis, a Roma kapusa. A többiek csak a médiában nyilatkozgattak, de ha szóba kerül esetünk, nem foglaltak állást. Azt kell megértenie minden egyes focistának, hogy egy olyan beteg futballban, mint az olasz is, bármi megtörténhet. Holnap lesz a döntő nap, eldől, hogy valóra válnak-e az ígéretek, vagy mindannyian mehetünk a bíróságra az elmaradt béreink miatt. Boldog vagyok, hogy a szövetség és Lotito( a Lazio elnöke) is segíteni akar nekünk, hogy be tudjuk fejezni a bajnokságot, de mostanra már eljött a cselekvés ideje.”

Lotito szövetségi tanácsosként szeretné keresztülvinni akaratát úgy, hogy kiharcol a Parmának egy 5 milló eurós segélyt a Labdarúgó Szövetségtől. Hamar el fog dőlni, megkapja-e a támogatást a gárda.

Daniel Galloppa, a csapat másik veteránja  is megszólalt, kifejezve elégedetlenségét: “-Nem vagyunk hősök, azért vagyunk még itt, hogy találjunk megoldást a dolgokra. Giampietro Manetti sok ígéretet tett, pénzt ígért, amiből semmi sem valósult meg. Sajnos az alacsonyabb osztályokban ez évek óta létező probléma.”

Fabiano Santacroce, acsapat védője elmondta, hogy folyamatosan hazudtak nekik: “-A sok millió eurós összegből nem láttunk semmit. Hét hónapja nem kaptunk fizetést, ez az igazság. Becsaptak minket. Hogy játsszunk-e vasárnap a Sampdoria ellen? Nem tudom. Nem tudom garantálni a pályára lépésemet és a többiekét sem. Meg kell találni a módját, hogy megkapjuk az elmaradt fizetéseket, de nem csak magamról beszélek, hanem a klub alkalmazottairól is. Az ő nevükben is szóltam.”

Mattia Cassani a következőket mondta: “-Olvastam a  szövetség elnökének, Tavecchionak a nyilatkozatát, hogy biztos benne lesz vasárnap Sampdoria-Parma mérkőzés. Meg hogy garanciát vállal arra, hogy  be tudjuk fejezni a bajnokságot. Legalább 500 ezer euróra lenne szükség? Nem tudom, hogy megkapjuk-e. 

Reméljük a legjobbakat!”

forrás: azzurri.co.hu