Recent comments

Friss Hírek

Morata maradni fog a Juventusnál

A Juventus nyáron szerezte meg a Real Madrid fiatal támadóját, Álvaro Moratát, aki húsz millió euro körüli vételárával a torinói klub legdrágább igazolása lett az utóbbi években, s mind a játékos, mind a szerződésben foglalt feltételek ádáz viták tárgyát képezték a zebramezes együttes szimpatizánsainak körében.


Most úgy tűnik, hogy Morata egyre inkább megleli formáját, s legutóbb a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő során nyújtott nagyszerű teljesítményt, s mindkét olasz gólban főszerepet vállalva vette ki részét a győzelemből, így nem meglepő, hogy a spanyol sajtó már meglebegtette, hogy a Real Madrid, visszavásárlási jogával élve, hazacsábíthatja az ifjú támadót, azonban a madridiak olasz mestere, Carlo Ancelotti megnyugtatta a Juventus szurkolóit.

"Játszania kellett." - nyilatkozta Ancelotti a La Gazzetta dello Sport munkatársának, mikor Morata távozásának körülményeiről kérdezték.

"Ő egy fiatal srác, aki több lehetőséget és állandóságot keresett. Rengeteg ajánlatot kapott, s ő volt az, aki a Juventust választotta.

Egy modern csatár: megvan hozzá a gyorsasága, a ritmusérzéke és az erőssége, higgadt a kapu előtt és keményen dolgozik.

Morata szerződésébe bekerült egy visszavásárlási jog, azonban úgy gondolom, hogy maradni fog a Juventusnál."

forrás: juventuz.blog.hu