Recent comments

Friss Hírek

A cél a továbbjutás

A francia mester kijelentette, a Roma komolyan fogja venni az Európa Ligát és minden meccsen a maximumot nyújtja majd.

 
Miután a Roma a Bajnokok Ligája csoportkörében a harmadik helyen végzett, így az EL-ben folytathatja, ahol a Feyenoord lesz az ellenfele.

"Már mondtam, minden fronton a maximumot nyújtjuk majd, ez értendő a bajnokságra és az EL-re is."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

"Szükségünk van a tapasztalat szerzésre az európai kupaporondon, fontos, hogy nevet szerezzünk magunknak."

"A bajnokságban minden évben azért harcolunk, hogy utána indulhassunk valamelyik nemzetközi kupában, ami remélhetőleg most is a BL lesz majd, de ahhoz, hogy a Roma nevet szerezzen magának, ahhoz ott kell lenni a nemzetközi kupákban minden évben."

"A célunk a továbbjutás és így állunk a csütörtöki meccshez is."

A francia tréner elutasította azokat a szóbeszédeket, miszerint inkább egy gyengébb kezdőt küld a pályára, miután a bajnokságban nehéz időszak vár a csapatra.

"Meg kell látnom, hogy ki egészséges, kinek van szüksége játékra és milyen meccsek jönnek. 4 napunk lesz csak a regenerálódásra és ez csak a második meccs az ötből. Olyan csapatot fogok pályára küldeni, amelyik képes megnyerni a meccset és közel hozni a továbbjutást. Tudjuk, hogy lesz egy visszavágó is, de nagyon jó eredményt kell elérnünk. A játékosok nagyon várják már, hogy kimehessenek a pályára és megküzdhessenek a sikerért, de nagyon oda kell majd figyelnünk."

Sokan úgy vélik, a sok sérülést is komoly szerepet játszik a Roma gyengélkedésében és abban, hogy nem képes megközelíteni a szintén nem acélos formában levő Juventust.

"Tudnak nekem még olyan csapatot mondani, amelyiket ilyen szintű sérüléshullám sújtott az utóbbi időben? Tudnak nekem példát mondani? Nem akarok a sérülésekről és a sérültekről beszélni, csak azokról akarok beszélni, akik rendelkezésre állnak. Nem gondolok most azokra, akik nem játszanak, teljesen megbízom azokban, akik most egészségesek."

"Nem túl jó nagyon sok meccset játszani, de én a poharat mindig félig telének látom, és szerintem ennyi probléma ellenére még mindig a másodiknak lenni nem egy rossz dolog."

"Még mindig van miért játszani, most például itt az Európa Liga. A fő célunk az, hogy újra nyerjünk és csak azt tudom mondani, hogy ha minden játékos újra a maximumot tudja majd nyújtani, akkor a hátralevő meccsek nem jelentenek majd problémát. Még van 3 és fél hónap és rengeteg meccs a szezonból."

"A szurkolóknak tudniuk kell, hogy senki nem csalódott jobban, mint mi magunk és megértjük a meccs utáni csalódottságukat, de a józan ész azt diktálja, hogy meccs közben támogassák a csapatot. Vérre és verítékre lesz szükség és ha ehhez példára van szükség, akkor arra itt vagyok."

A Feyenoord elleni keret: Astori, Holebas, Cole, De Rossi, De Sanctis, Doumbia, Florenzi, Gervinho, Keita, Ljajic, Manolas, Yanga-Mbiwa, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Skorupski, Torosidis, Totti, Verde 


tv: Digi Sport 1  19.00

forrás: asroma.hu