Recent comments

Friss Hírek

Nincs önbizalma a csapatnak

Újabb meccsen nem sikerült nyernie Rudi Garcia csapatának, ezúttal a Feyenoord utazhatott haza Rómából értékes döntetlennel.

 
A Roma az Európa Liga legjobb 32 között fogadta a holland csapatot és az első félidőben megszerezte ugyan a vezetést, de a Feyenoord kiegyenlített a második játékrészben és a meccs összképe alapján egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet.

"Túlságosan visszahúzodtunk, nem volt eredményes a letámadásunk, bár így is voltak gólszerzési lehetőségeink Gervinho és Doumbia jóvoltából."- kezdte Garcia a meccs utáni nyilatkozatát.

"A góljuk les volt, nekünk viszont gólt kell szereznünk Rotterdamban. Össze kell szednünk magunkat, vissza kell szerezni az önbizalmunkat és többet kell elől kockáztatni."

"Nem adjuk fel, bár sajnálatos a bekapott gól. Nincs értelme a tavalyi szezonnal hasonlítgatni az ideit. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy újra sikeresek legyünk, de jelen pillanatban a kemény munka egyelőre nem kifizetődő. Sokkal hatékonyabbnak kell lennünk és inkább fejben vállalni több rizikót, mint lábbal." 


forrás: asroma.hu