Recent comments

Friss Hírek

Tovább akarunk jutni

Rudi Garcia úgy véli, hogy a Feyenoord elleni  meccsen komoly becsvágyra és némi őrültségre is szüksége lesz a Romának ahhoz, hogy kiharcolja a továbbjutást.

 
"Az első meccs 1:1-es döntetlenje azt jelenti, hogy Rotterdamban gólt kell lőnünk, miközben a hazai csapat van olyan jó, hogy kontrákra rendezkedjen be. Láttuk őket az első meccsen elég jól és tudjuk, hogy ők is mindent megtesznek a továbbjutás érdekében. Hogy mi képesek leszünk-e valami őrültségre? Ha ez győzniakarásban és kockázatvállalásban nyilvánul meg, akkor kijelenthetjük, hogy ez a célunk. Tovább akarunk jutni."- nyilatkozta Garcia.

A Roma a Hellas Verona a legtöbbet birtokolta a labdát, de ez is csak egy 1:1-es döntetlenre volt elegendő.

"A labdabirtoklásnak egyetlen haszna van és az a gól. A Verona ellen sokkal hatékonyabbnak kellett volna lennünk, mert mindössze egy lehetőségből gólt kaptunk és máris döntetlen lett az eredmény."

"Amint lehetőség nyílik rá, lőni kell és ma is így kell cselekedni. A Cagliari meccs után nem sikerült újra győzelmi szériát kezdeni és csak a győzelem képes megváltoztatni a csapat hozzáállását. Amit most meg tudunk tenni az az, hogy keményen megdolgozunk a sikerét."- fejezte be a tréner.

A Feyenoord elleni keret: Astori, Holebas, Cole, Curci, De Rossi, De Sanctis, Doumbia, Florenzi, Gervinho, Iturbe, Keita, Ljajic, Manolas, Yanga-Mbiwa, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Skorupski, Spolli, Torosidis, Totti, Ucan, Verde 


forrás: asroma.hu