Recent comments

Friss Hírek

Újabb MU-tehetség kerülhet Torinóba?

2012 nyarán Paul Pogba került a Manchester Unitedtől a Juventushoz szabadügynökként, idén pedig Andreas Pereira járhat be hasonló utat.


A 19 éves brazil-belga középpályás szerződése az idény végéig szól, vagyis őt is ingyen kaparinthatja meg a Juve.

Pereirának nemrég ugyan új szerződést ajánlott a United, de nemet mondott rá.

"Mindenki tudja, hogy a Juve egy nagyszerű klub - idézi a Tuttosport Pereirát. - Beszéltem már Pogbával többször, jó barátom, és azt mondta, hogy jót tenne nekem a Torinóba igazolás, személyes és szakmai szempontból is, márpedig mindkettő nagyon fontos."

"Momentán a Unitedhez köt a szerződésem. Az ügynököm megvizsgálja az ajánlatokat, köztük a Juventusét is, de ez nem titok. Mint ahogyan az sem titok, hogy visszautasítottam a jelenlegi klubom által kínált kontraktust."

"Ismerem az olasz bajnokságot, és biztosan nem lennék csalódott, ha ott kötnék ki, hiszen az egyik legjobb liga, ugyanakkor még nem hoztam meg a döntést."

"Nagyon sok dolgot fogok mérlegelni, mielőtt sort kerítenék a döntéshozatalra. A pénzügyi szempont fontos lesz, de nem döntő."

A brazil szülők gyermekeként Belgiumban napvilágot látó Pereira - aki játszott a belga U15-ös, U16-os és U17-es csapatban, de most a brazil U20-as válogatottban futballozik - eddig egy mérkőzésen lépett pályára a United felnőtt csapatában, méghozzá a Milton Keynes Donsszal szembeni Ligakupa-mérkőzésen.

forrás: Extrafoci.hu