Recent comments

Friss Hírek

Pjanic nemet mondott a Pool pénzeszsákjára?

Olasz sajtóhírek szerint Miralem Pjanic, az AS Roma labdarúgócsapatának bosnyák középpályása nemet mondott a Liverpoolnak, amely megháromszorozta volna a fizetését.



A „farkasok” bosnyák játékosának érkezését hosszú hónapok óta emlegetik Liverpoolban, amint arról beszámoltunk, sajtóhírek szerint a nyáron távozó Steven Gerrard utódját látja a „vörösök” vezetősége Miralem Pjanicban, akinek szóban már tettek is egy ajánlatot.

A Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Pjanic nem sokat gondolkodott, azonnal közölte: köszöni a megkeresést, de a Pool kedvéért nem hagyja el Rómát.

Pedig az olaszok szerint egy halom pénzt kereshetett volna a bosnyák. 

A Liverpool állítólag hajlandó lett volna 50 millió eurót fizetni Pjanicért a „farkasoknak”, a játékost pedig gazdaggá tette volna, jelenlegi keresete – nagyjából hárommillió euró – háromszorosát, 10 millió eurót utalt volna át a Pool a középpályás számlájára évente. 

A hírek szerint nem csak a klubhűség játszott szerepet a végleges döntésben, Pjanic kizárólag olyan csapathoz hajlandó átigazolni, amelynél garantált a BL-szereplés.

forrás: NSO